“Pudor de plàstic cremat a Vilanova i la Geltrú”

Bon dia, 

Som una parella amb un nen petit que fa poc ens hem mudat de la perifèria de Barcelona a Vilanova. El motiu principal de la nostra marxa ha estat la contaminació, ja que el nostre fill ha patit diverses bronquitis.

La nostra desagradable sorpresa (residim a Les Llunes) ha sigut trobar-nos en el fet que dia sí dia també no podem ni sortir al balcó ni tenir les finestres obertes perquè fa una fortíssima pudor de plàstic cremat.

Les Llunes, Vilanova i la Geltrú.
Imagen: Google Earth

No entenem com havent-hi tants habitatges a la zona es permeti una contaminació directa d’aquest nivell i constant.

Òbviament, no ens quedarà més remei que marxar (i només fa un mes que som aquí), amb tot el desgast econòmic i personal que suposa fer una mudança, però estem astorats del fet que això succeeixi i sigui legal. 

Gràcies per la seva atenció.

Atentament, 

Vanesa Carcasona


Información relacionada:

>> Componentes Vilanova: no hay plan B para trasladar la fábrica


Cartas al director